DEBATFORUM - RETNINGSLINJER


Du bedes læse følgende retningslinjer igennem inden du benytter forummet. Regler som fortæller hvordan du skal opføre dig på forummet, og som derfor bedes overholdt.
 
Indlæg skal foregå i en sober tone. Hvis det overskrider almindelig sprogbrug vil det blive slettet.
 
Personangreb er ikke tilladt. Selvfølgelig kan man være uenige, men alle har ret til en holdning. Indlæg med personangreb vil blive slettet.
 
Indlæg som kun har til hensigt at provokere er ikke tilladt og vil blive slettet.
 
Racistiske indlæg vil ikke blive tolereret og derfor slettet.
 
Før du opretter en tråd, så tjek om der ikke kører en tråd med samme emne i forvejen. Brug eventuel søgefunktionen.
 
Personlige beskeder vil blive slettet.
 
Reklamer på forummet er ikke tilladt, medmindre der ligger en aftale med Dansk Numismatisk Forening’s bestyrelse herom.
 
Det er ikke tilladt at gengive hele eller halve artikler fra nettet, aviser eller andet, uden der foreligger en tilladelse hertil fra udgiveren/skribenten/afsenderen og med tydelig kildeangivelse.
 
Dansk Numismatisk Forening er ikke ansvarlig for holdninger, udtalelser eller ytringer som måtte forekomme i forummet.
 
Moderator har ret til at slette/flytte indlæg, hvis de ikke er i overensstemmelse med de ovennævnte regler. Har man flere gange overtrådt reglerne vil man kunne få en advarsel og blive udelukket fra forummet for en tid, eventuelt permanent. Dette vil selvfølgelig ske i samarbejde med Dansk Numismatisk Forening’s bestyrelse.
 
Er man utilfreds med at ens indlæg er blevet slettet, så lad være med at starte en tråd om dette. Send en mail til Dansk Numismatisk Forening og det vil blive taget op om der er sket en fejl. Men som udgangspunkt har Moderator ret. Tråde der er startet med dette formål vil blive låst eventuelt slettet.